Workshop Gezond op de werkvloer


Hoe stimuleer ik mijn medewerker(s) om gezonder te leven?

Vehof budgetcoaching en Vita-HRM samen hebben kennis en kunde gebundeld in deze mooie workshop! Een gezonde werkvloer zowel mentaal, fysiek als financieel. Het kan!Vraag jij je ook wel eens af hoe je je medewerkers kunt helpen om vitaal te blijven? Tijdens de workshop “Gezond op de werkvloer” gaan we met HR-professionals en Managers aan de slag om inzichten en tools te verschaffen om de (financiële) gezondheid op de werkvloer te bevorderen. Aan het einde van deze interactieve middag heb je een aantal belangrijke stappen gezet, waarmee je in je organisatie verder aan de slag kunt.

Herken je dit?

"Ik zie dat mijn medewerker ongezond leeft, maar wat kan ik daaraan doen?"

"Deze medewerker valt vaak uit. Kan ik meer doen om dit te voorkomen?"

"Ik wil graag dat mijn medewerkers (financieel) gezond zijn en goed in hun vel zitten, maar ik zie dat ze ongezonde keuzes maken."

“Ik wil mijn werknemers iets kunnen aanbieden als het gaat om het voorkomen van ziekteverzuim. Ik wil een gezond bedrijf!”

Helaas leven zeer veel mensen ongezond. Op het gebied van voeding en beweging, maar ook op het gebied van geldzaken. Vaak onbewust. We maken soms onhandige keuzes. Vaak omdat we niet beter weten. Veel medewerkers denken dat het duur en ingewikkeld is om een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Deze disbalans leidt tot productiviteitsproblemen en onnodig ziekteverzuim.

Om hierin te ondersteunen bieden wij je een boeiende en praktische workshop! Wij helpen je op weg naar een gezonder bedrijf met minder verzuim.

Wil jij je medewerkers ondersteunen bij een gezondere leefstijl? En wil je dat ze blijvende veranderingen doorvoeren?

Voor werkgevers/HR-proffessionals/Managers, die graag hun medewerkers willen stimuleren om meer verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gezondheid, hebben wij deze zeer informatieve en effectieve workshop ontwikkeld.

Mede door de interactie met andere deelnemers heb jij aan het einde van de workshop op papier staan:

  • Welke signalen van een (financieel) ongezonde leefstijl je kunt herkennen bij de medewerkers in jouw type organisatie. En welke gevolgen heeft dit voor de productiviteit en de uitval van jouw personeel.

  • Hoe je de (financiële) gezondheid van een medewerker bespreekbaar kunt maken. (met gesprekstips)

  • Welke handvatten je hebt om concrete ondersteuning te bieden aan een medewerker.

  • Welke ideeën er zijn om een gezonde leefstijl meer in te bedden in de bedrijfsvoering.

  • En hoe je op dit gebied een kostenbesparing kunt realiseren.


Interesse?

Heb je ook behoefte aan een moment, waarop je lekker praktisch aan de slag kunt met dit onderwerp? Laat het ons weten. We gaan graag in gesprek en plannen ook graag een in-company workshop of een workshop bij ons op locatie. Mail je naam en de naam van je organisatie naar: welkom@gezondvoorweinig.nl en we nemen contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Hilde Vehof en Can Kroezen


Wie zijn de trainers?

Hilde Vehof, eigenaresse van Vehof Budgetcoaching, is een gedreven en ervaren Budgetcoach met daarnaast een achtergrond in schuldhulpverlening en verzuimbegeleiding. Ze houdt ervan om mensen met praktische vaardigheden verder te helpen in hun zelfredzaamheid. Zij doet dit op een open, transparante en betrouwbare manier. Hierdoor voelen mensen zich snel bij haar op hun gemak. Zo leren medewerkers om hun geldzaken met minder moeite, beter te organiseren.

Can Kroezen-Cornelissen, eigenaresse van Vita-HRM is door jarenlange ervaring als ondernemer, HR Professional, verzuimbegeleider, trainer en coach goed in staat om medewerkers / managers / ondernemers dusdanig te begeleiden dat de personele organisatie en een ieder die daar aan bijdraagt in zijn/haar eigen kracht komt te staan. Zij begeleidt, ondersteunt en adviseert ondernemers en haar medewerkers op het gebied van een gezonde arbeidsrelatie maar ook een gezonde leefstijl.