Blogs

Regelmatig plaatsen wij hieronder een blog of een nieuwtje over gezondheid, financiële zaken en een verbeterde leefstijl. Scroll naar beneden voor een overzicht van onze blogs en klik op de titel om het blog te openen. Voor vragen of reacties mag je ons altijd mailen op welkom@gezondvoorweinig.nl.

Zet één stap naar een gezonder team

Voel je je soms ook overweldigd door alle informatie over duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, leeftijdsbewust personeelsbeleid, enzovoorts? Doe dit, laat dat...

Vertrouw me: al deze informatie is niets waard, als jij niet de eerste, heel belangrijke stap zet. Want als jij deze eerste stap niet zet, kun je ploeteren tot je een ons weegt, maar dan verandert er niets bij jouw medewerkers. Lees verder....

Workshop Gezond voor Weinig op de werkvloer, Hoe stimuleer ik mijn medewerker(s) om gezonder te leven?

Voor werkgevers, die graag hun medewerkers willen stimuleren om meer verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gezondheid, hebben wij deze zeer informatieve en effectieve workshop ontwikkeld. In 2,5 uur gaan wij met een groep ondernemers/managers aan de slag. We geven handvatten, advies en ondersteuning om te laten zien dat een gezonde leefstijl heel goed mogelijk is op de werkvloer.

Het verhaal van Cindy.. Kleine stappen, grote successen

Je herkent vast wel wat in het verhaal van Cindy, één van onze cursisten. Ze heeft nogal wat op haar bordje gehad. En dat heeft geleid tot een ongezondere leefstijl, waardoor haar zelfvertrouwen kelderde en de re-integratie niet wil vlotten. Hoe komt Cindy weer in beweging? Zonder dat het een aanslag pleegt op haar gedaalde inkomen?